25 d'abril de 2024

Joan Cros disputarà la prova del Mundial de Talavera de la Reina

El pilot no es troba al 100% ja que pateix una malaltia que no el deixa competir al nivell que vol

El Ter 26 de maig de 2016 a les 12:44
Joan Cros

Els rumors es van confirmar la passada setmana, Joan Cros disputarà, aquest cap de setmana,  la prova de Talavera de la Reina contable pel Mundial de Motocròs.


El manlleuenc es batrà als millors pilots del món en un circuit que Cros coneix a la perfecció. Tot i l’alegria despertada a dins l’equip JCR Team per aquesta noticia, la moneda es girava quan aquest mateix dijous es coneixia que Cros patia una malaltia que l’apartarà un temps de la competició.


Joan Cros ha decidit prendre part la prova espanyola contable pel Mundial tot i no estar en condicions de poder competir. Aquest mateix dijous els metges, després de moltes proves, han trobat el causant de la fatiga del pilot en aquestes últimes proves. Joan Cros pateix Epsteinbar, una malaltia infecciosa variant de la mononucleosis. Es tracta d’una malaltia que té cura però que demana molt repòs, ja que té poca medicació. Tot i el diagnòstic, el manlleuenc vol córrer i correrà la prova, ja que no afecta a que la malaltia agreugi. El mateix pilot es mostrava molt afectat per la noticia, ja que tenia ganes de fer una bona temporada i poder ser a Talavera al 100%.


Els símptomes es van agreujar aquest cap de setmana a Bellpuig, quan el manlleuenc va abandonar després de marcar el ‘holeshot’ i liderar la cursa. Ara toca passar Talavera de la Reina, i deixar descansar el pilot. De fet la temporada s’agafa unes mini vacances que ajudaran a Cros a poder arribar al tram final de campanya recuperat. Ara el principal objectiu és eradicar la malaltia del seu cos i poder esta al 100% per el nacional i europeu de supercròs.


Joan posarà tot de la seva part en aquesta prova mundialista, que es disputarà aquest cap de setmana entre el 28 i 29 de maig. Cros espera poder puntuar però sap que amb la malaltia encara es complica molt més.

Etiquetes:
Esports