26 d'abril de 2024

Les Lleones d'Eli Martinez a punt per l'última fase de les HSBC Seven Series

El conjunt d'Eli Martínez té la permanència pràcticament assegurada

El Ter 27 de maig de 2016 a les 11:37
Selecció Espanyola, Eli Martínez, a baix segona per la dreta. Foto: H Luo Al Ga-Mo H

Jose Antonio del Barrio ja té definida la plantilla que utilitzarà per l’última fase de les HSBC Seven Series, que es disputa aquest cap de setmana a França. Eli Martínez, novament, no faltarà a la cita. La jugadora manlleuenca, un dels puntals de l’equip, també vol ser en aquesta part final que podria posar les coses molt de cara, si assoleixen l’obejctiu, per poder ser als Jocs Olímpics.


La selecció espanyola de rugbi femení vol fer un pas més en la seva cursa cap als jocs olímpics. Les espanyoles tenen una cita difícil a Clemont-Ferrand, França on volen seguir amb la mateixa dinàmica per poder aconseguir la classificació pels Jocs Olímpics.


El conjunt d’Eli Martínez té la permanència pràcticament assegurada. Jugaran al grup A on es veuran les cares amb Estats Units, Anglaterra i Kènia, aquest últim equip convidat per la competició. Les espanyoles obriran la fase de grups davant les africanes, seguit de les americanes i les angleses.


Una fase de grups, aparentment superable per les espanyoles, que ara mateix ocupen el 9è lloc de la classificació de la general.


Aquesta setmana també s’ha conegut quin seran els equips que Espanya haurà de superar si vol ser als Jocs Olímpics. Encara no és del tot fiable però el conjunt d’Eli Martínez entrarà al grup B on s’hauran d’enfrontar a Mèxic, Venezuela i Túnez. Un pre-olímpic que es disputarà a Dublín els propers 25 i 26 de juny.

Etiquetes:
Esports