25 d'abril de 2024

La Caminada popular de barris torna a ser un èxit

L'itinerari d'aquest any, d'uns 10 quilòmetres, tornarà a resseguir Esglésies de Manlleu

El Ter 27 de maig de 2016 a les 13:34
Una imatge de la Caminada. Foto: Arxiu

L’11a “Caminada popular de barris: pel civisme i la convivència” de Manlleu ha tornat a ser aquest diumenge un èxit de convocatòria. Associacions de veïns dels barris i entitats socioculturals s'han implicat en la iniciativa de ciutat.


L’itinerari d’aquest any, d’uns 10 quilòmetres, tornarà a resseguir Esglésies de Manlleu. Un dels encarregats de la Caminada, Miquel Casanovas, fa una crida a participar en una iniciativa oberta a tothom: "És una caminada còmode, planera, sense dificultat, i es tracta de compartir experiències tots plegats".


La passejada sortirà a les 9:00h de la pista de La Salle i acabarà a l’Església de Santa Maria, parant a esmorzar a Gràcia. Les inscripcions es faran al mateix lloc de La Salle a partir de 08:30h, mitja hora abans de començar. Els preus seran simbòlics, de 2€ els adults i d’1€ els menors de 12 anys.


Al llarg del recorregut hi hauran avituallaments i també es donarà un obsequi als participants que col·laborin en el joc de la caminada, que aquest any canvia. Es farà al final del recorregut, quan es formarà un colom de la pau amb llegums.


Un grapat de veïns i entitats de barri fan possible la Caminada Popular: les associacions de veïns de La Coromina, de L’Erm, de Vilamirosa, de Gràcia, Puig-la Teuleria, i d’entitats com Jameiat Essalam, la Comunitat Islàmica de manlleu, Malians d’Osona, Dones Solidàries de Manlleu i l’Agrupament Escolta i Guia Arrels La Salle, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Cartell de la caminada

Etiquetes:
Societat