24 d'abril de 2024

L'Ajuntament signarà dos convenis amb Sorea per crear un fons de Solidariat i garantir l'aigua als manlleuencs

S'hi destinaràn 7.000 euros que s'assumiran entre la companyia i el consistori

Gisela Francàs 28 de maig de 2016 a les 12:46
Una imatge del ple del mes passat

L’ajuntament fa un pas més per garantir l’abastiment d’aigua a les persones de Manlleu. Aquest dilluns dia 30 de maig signarà 2 convenis amb la companyia d’aigua Sorea que serviran per formar un fons social de solidaritat per evitar el tall d'aigua a la població de Manlleu si aquests no s'en poden fer càrrec.


El primer, és un conveni de col·laboració entre el Síndic Municipal de Greuges de Manlleu i Sorea. El segon conveni el signaran Sorea i l’Ajuntament per crear el Fons de Solidaritat que servirà per ajudar a pagar la totalitat o una part de la factura de l’aigua, incloent impostos i tributs, a les persones de Manlleu que no hi arribin sempre que es compleixin els requisits especificats per part dels Serveis Socials Municipals.


"El fons està format per 7.000 euros dels quals 3.500 els posa l’Ajuntament i els altres 3.500, Sorea", ha explicat l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido que també ha especificat que "en el fons els dos convenis són el mateix: fer un fons social que posem a disposició dels ciutadans de Manlleu".


Els encarregats de firmar el primer conveni seran el Síndic de Greuges de Manlleu, Jordi Casellas i Sorea, el gerent de cocncessions de Sorea, Josep M. Montserrat i el defensor del Client, Lluís Martínez. El conveni fa referència  a la gestió de reclamacions sobre els serveis prestats per SOREA, que rebi el Síndic i per treballar conjuntament amb el Customer Counsel de la companyia.


El segon conveni el signaran Josep M. Montserrat i Àlex Garrido. Fins ara, l’Ajuntament "des de serveis socials ens fèiem càrrec de pagar les factures i així evitar que els manlleuencs es quedessin sense subministrament d’aigua". "Ara el compromís és de dues bandes i no només de l'Ajuntament, sinó també de Sorea, ha recalcat Àlex Garrido. "Amb aquest conveni "fem un pas més des de l'Ajuntament per garantir l'aigua als manlleuencs".


Els convenis se signaran el proper dilluns 30 de maig a la 1 del migdia a l’Ajuntament.

Etiquetes:
Societat