24 d'abril de 2024

Sinestèsia 4 apuja el llistó amb un 75% d'ocupació

El projecte s'ha centrat en l'obra de l'artista El Bosch, coincidint amb els 500 anys de la seva mort

El Ter 30 de maig de 2016 a les 14:10
Dos dels joves artistes, en plena actuació. Foto: C.Navarro / GDT

La 4a edició de la Sinestèsia ha tingut un aforament del 75% de mitjana aquest cap de setmana, en el projecte d’espectacles de joves artistes multidisciplinaris de Manlleu.


Un dels reptes del Sinestèsia d’aquest any era l’edat dels alumnes, que ha estat encara més baixa que les anteriors edicions. Segons un dels organitzadors, Guillem Costa, el handicap de l’edat s’ha superat amb escreix i el resultat ha estat "excel·lent": "El nivell ha sorprès els assistents". Sinestèsia 4 s’ha centrat en aquesta edició en l’obra de l’artista El Bosch, coincidint amb els 500 anys de la seva mort.


A partir d'ara, el projecte es convertirà en bianual i la propera serà al 2018. Costa en fa una valoració molt positiva, celebra que ja s'hagi consolidat i avança que amb més temps podran presentar més novetats i buscar sorprendre, encara més, al públic.


Alumnes de l’Escola de Música de Manlleu i el Col·lectiu Artístic la Solitària, amb el suport del Servei de Cultura de l’Ajuntament, han organitzen des de fa quatre anys actuacions en format d’exposició i música en viu, en el que són creacions originals de joves estudiants.


GALERIA d'imatges del Sinestèsia 4

Etiquetes:
Cultura