26 d'abril de 2024

Eli Martínez es classifica amb Espanya pel pre-olímpic de rugby femení

Victòria de mèrit davant Fiji que pot valdre uns jocs olímpics

El Ter 31 de maig de 2016 a les 11:24
Eli Martíenz darrere de Teresa Bueso amb l'oval

La Selecció Espanyola d’Eli Martínez ha aconseguit aquest cap de setmana la permanència a les Women Series després de finalitzar la competició en setè lloc. La victòria davant Fiji, en l’últim moment, va donar la classificació directa per les sèries el proper any i s’assegura, també, ser al pre-olímpic després de convertir-se en el segon equip europeu millor classificat.


Clermont-Ferrand (França) va acollir l’última cita de la present temporada on les espanyoles de Martínez es van trobar enquadrades en un grup força assequible. Les previsions es van complir, Espanya va aconseguir derrotar Kenia (37-5) i Estats Units (12-19), però van caure davant Anglaterra que no va donar treva a les espanyoles.


Amb les dues victòries Espanya es classificava per a la Final d’Or però perdia contra la contundent Austràlia. A la semifinal de plata es creuava amb França, les amfitriones tampoc van donar treva a les d’Eli Martínez i queien per 0 – 17.  Finalment en la lluita per la setena posició Fiji va posar contra les cordes a ‘Les Lleones’ que van aconseguir remuntar un 10-0 en contra i aconseguir la victòria en els últims moments, gràcies a un ‘drop’ molt ben executat.


Amb aquesta setena posició Eli Martínez juntament amb la selecció es classifica per ser a les properes Women Sèries. A més, també s’assegura la plaça al pre-olímpic que es disputa el proper 28 i 29 de juny a Dublín (Irlanda).

Etiquetes:
Esports