23 d'abril de 2024

És torn dels Alevins en el VI Torneig Capital del Ter

Dissabte tindrà lloc les fases eliminatòries i les finals

El Ter 15 de juny de 2016 a les 12:20
aecmanlleu.com

Aquest cap de setmana tindrà lloc la segona fase del 6è Torneig Capital del Ter, al municipal d’Esports de Manlleu. Un torneig que en aquesta 6a edició es consolida com un dels tornejos d’estiu més important de la comarca.


El Torneig Capital del Ter arriba a la sisena edició consolidat com un dels tornejos formatius d’estiu més importants de la comarca. Un torneig que es divideix en dos caps de setmana, en els que les categories més petites, de futbol 7, es congreguen a les intal·lacions del Municipal d’Esports. Molts són els equips que es citen en aquest torneig, vinguts d’arreu de la comarca i de Catalunya.


Des del club, l’idea de promoure aquest torneig és fomentar el futbol entre els més petits. Tot i així un dels objectius al què el torneig vol arribar, és a unir vincles entre els clubs que hi participen. D’aquesta forma es poden veure noves formes de formació entre les edats d’iniciació.


Aquest cap de setmana tindrà lloc la fase Aleví. Dissabte tindrà lloc les fases eliminatòries i les finals, tot i que hi ha previsió de pluja no hi ha interès en suspendre l’esdeveniment.


El passat cap de setmana va ser el torn de la categoria prebenjamí, que va acabar amb victòria del Santa Eugènia, i diumenge la Damm es va fer amb la victòria davant el Manlleu a la final, en categoria benjamí.

Etiquetes:
Esports