25 d'abril de 2024

L'Escola OFF-BROADWAY de Manlleu celebra el 23è Festival de Gala a l'Atlàntida

Els alumnes van protagonitzar un espectacle on van mesclar diverses disciplines

El Ter 15 de juny de 2016 a les 13:24
Off-Broadway

L’Escola de Música Liceu, Dansa i Teatre Musical OFF-BROADWAY de Manlleu va celebrar el seu 23è Festival de Gala al Teatre Atlàntida el passat dissabte.


La primera part va estar encapçalada pels alumnes de Música amb Piano, Cant clàssic i modern, Cant Coral, Aula d’Òpera, Violí, Guitarra i Bateria. Hi van actuar alumnes de tots els nivells.


A la segona part hi van haver dos musicals interpretats per els alumnes de Teatre Musical, Cant, Broadway Jazz, Ballet Clàssic i Claqué Infantil i Juvenil mesclant totes les disciplines. El primer, va ser OFF-BROADWAY 2016, un musical de musicals de Broadway amb Matilda, Geronimo Stilton, Fame, Flash Dance entre d’altres amb la col·laboració dels alumnes de Cant Coral.


A continuació, es posar en escena Romeu i Julieta de l’Odi a l’Amor, un musical romàntic basada en la clàssica història de Wiliam Shakespeare. La direcció dels joves artistes i cantants va anar a càrrec de Núria Castells i Sara Serra.


El fi de festa el van protagonitzar tots els alumnes de l’escola amb  un ball anomenat NENS REBELS. L’actuació es repetirà el proper dissabte a la desfilada del Club Tennis Manlleu juntament amb la Júlia i en Nil en Concert que interpretaran algunes de les seves cançons preparades pel Concert de la Festa Major de Manlleu.

Off-Broadway

Etiquetes:
Cultura