23 d'abril de 2024

Joan Cros ambiciós pel supercròs tot i no està al 100%

Bones sensacions del manlleuenc en la presa de contacte amb la moto després del descans obligat

El Ter 16 de juny de 2016 a les 14:02
Joan Cros. Foto: Con tacos en las ruedas

Joan Cros ja pensa en guanyar el nacional de supercròs tot i estar en plena recuperació. Sembla ser que el curt descans del pilot després de la prova del mundial a Talavera de la Reina han fet algun efecte. El manlleuenc encara no ha superat el virus que la obligat a aparcar la moto per un temps, l’EPSTEIN BARR. Tot i així el manlleuenc ja ha començat a rodar amb la KTM sense forçar.


Aquesta setmana, Joan Cros ha tornat a pujar a la moto poc a poc sense forçar. El manlleuenc no ha realitzat mànegues llargues però si que ha estat entrenant de manera tècnica, per tal de preparar el nacional de supercròs i l’SX Tour. El pilot es conscient de que la malaltia costarà d’eradicar ràpidament però farà tot el possible per poder estar al millor possibles en les següents proves. De moment, segon Cros les sensacions sobre la moto han estat bones.


D’aquí dues setmanes, el manlleuenc ja tornarà competir si tot va bé. Serà a la primera prova de l’SX Tour on Cros espera tornar a ser competitiu. Tot i l’ambició del pilot per guanyar, sap que no està al 100% de les seves possibilitats, però Cros afirma que l’obejctiu és guanyar.


En les properes setmanes Cros s’endinsarà plenament amb el supercròs internacional i nacional. Poc a poc, sota la tutela del metge anirà forçant la màquina durant la propera setmana, tot i que no en excés.  

Etiquetes:
Esports