25 d'abril de 2024

Manlleu participa en la constitució de la xarxa de municipis per l'economia social i solidària

La ideea és que esdevingui una entitat supramunicipal i que estigui en marxa l'any que ve

El Ter 17 de juny de 2016 a les 13:35
Un moment de la presentació. Foto: Ajuntament de Manlleu

Manlleu participa en el procés de constitució de la xarxa de municipis per a l’economia social i solidària. Divendres passat representants de l’Oficina de Promoció Econòmica van debatre a Sabadell amb persones d’una quarantena de municipis l’estratègia per fomentar el sector els anys que venen.


La jornada va comptar amb la ponència de cinc experts en economia social i solidària, que van compartir algunes tesis sobre com han de ser les polítiques públiques municipals de foment del sector. També es va celebrar una assemblea que va servir per definir els estatuts de la futura associació i el pla de treball per al període 2017-2019.


Manlleu, entre els grans


Un dels aspectes que criden més l’atenció és que Manlleu ha participat des de bon principi a la iniciativa al costat de municipis molt més grans, com Barcelona, Sabadell o Santa Coloma de Gramenet. La Coordinadora de l’Àrea de Serveis i Promoció Econòmica de Manlleu, Betlem Parés, explica que "ara es planteja perquè ha de servir la xarxa als municipis, la seva utilitat".


La ideea és que la xarxa supramunicipal es constitueixi formalment la tardor vinent i que estigui en marxa el 2017. Potenciar sinergies d’aquest tipus era una de les peticions que es va fer des del sector a la taula de Nova Economia del Fes Manlleu.

Etiquetes:
Economia i empresa