25 d'abril de 2024

Miki Poveda nova incorporació a la plantilla de Miquel Muñoz

El jugador bagenc s?ha convertit en el vuitè fitxatge del primer equip per la temporada

aecmanlleu.cat 20 de juny de 2016 a les 13:42
Miki Poveda

L’AEC Manlleu té pràcticament la plantilla per la temporada 2016-2017 tancada. L’última incorporació es va fer oficial aquest cap de setmana. Miki Poveda també formarà part de l’equip de Miquel Muñoz. El jugador bagenc s’ha convertit en el vuitè fitxatge del primer equip per la temporada 2016-2017.


Poveda és un extrem esquerrà molt habilidós. Destaca per la seva velocitat i el seu bon u contra u, sempre desequilibrant. El d’Artés arriba procedent del Manresa, de Primera Catalana, tot i que la temporada passada la va començar a l’Albacete ‘B’. A més, en la seva etapa del futbol base, Miki Poveda va passar per equips com el Jàbac Terrassa, el Reial Madrid, el Cornellà o el FC Barcelona. El futbolista té 20 anys i una projecció per endavant molt important.


Per altra banda, el davanter bagenc Òscar Uroz seguirà una temporada més al primer equip de l’AEC Manlleu. Uroz començarà la seva tercera temporada al club, on ha anotat 12 gols. La temporada passada en va anotar 7 i va ser el màxim golejador de l’equip. La 2016-2017, podrà seguir golejant amb el Manlleu.


L’altra cara de la moneda és Brice que també ha anunciat la seva baixa aquest dilluns. El migcampista deixarà de vestir la samarreta del Manlleu després d’una gran temporada.


 

Etiquetes:
Esports