26 d'abril de 2024

Rafa Botello repeteix segon lloc a la Grandmas Marathon EUA

Amb aquest, el manlleuenc suma tres segons llocs consecutius en aquesta prova

El Ter 21 de juny de 2016 a les 12:14
Rafa Botello, al mig, a Minesota

Rafa Botello finalitza segon a la Grandmas Marathon de Minesota, que es va disputar aquest diumenge. Amb aquesta, l’atleta suma tres vegades consecutives pujant al segon calaix del podi en aquesta prova. El manlleuenc va aconseguir un temps de 1h 27m, baixant així de l’hora i mitja. Botello va gestionar la prova a la perfecció anant de menys a més i atacant en els moments justos, però l’últim tram en pendent va condemnar a l’atleta en cadira de rodes.


Rafa Botello repeteix, per tercer any consecutiu, segon lloc la Grandmas Marathon de Minesota (EUA). La sortida va ser a l’esprint, amb un petit grup d’atletes marcant un ritme molt fort, entre ells Botello que no volia perdre l’estela de la part davantera. A mesura que passaven els quilòmetres el grup es reduïa cada vegada més.


A partir del quilòmetre 33 el grup capdavanter va passar de set a tres atletes. Tres atletes que es jugarien la victòria, Senbeta, Pike i Botello. Cap d’aquests tres atletes es decidia a atacar i van anar mantenint el ritme durant uns quilòmetres, fet que va provocar que perdessin molt temps. Però la victòria es decidiria al quilòmetre 37, una petita ascensió va fer que la victòria se l’endugués el mes fort, Botello i Pike es van quedar i Senebeta va tirar fins arribar al final en primer lloc, seguit de Botello 40 segons després.


Un resultat satisfactori per a Botello que es mostrava molt content del resultat. A més avui mateix, l’atleta manlleuenc ha anunciat que tornarà a participar a la Marató de Berlín, després de que l’organització el convidés a prendre-hi part.

Etiquetes:
Esports