24 d'abril de 2024

M. Assumpta Pomier s'acomiada d'El Carme Vedruna

La fins ara directora passarà el relleu a Jordi Rosanes

El Ter 21 de juny de 2016 a les 13:44
Pomier ha rebut un reconeixement aquest dimarts de la seva escola. Foto: @elcarmevedruna

M. Assumpta Pomier s’ha acomiadat aquest dimarts d’El Carme Vedruna. La fins ara directora i professora del centre es jubila i tanca una etapa vital de 40 anys: “Ha estat tota una vida, tota la vida dedicada a la docència i quan arriba al moment i reflexiones t’adones que el nivell de satisfacció és excel·lent”. “Ha estat la meva vocació i ho trobaré molt a faltar però estic contenta”, ha afegit.


Pomier ha rebut avui al matí un reconeixement de l’escola i dels alumnes coincidint amb l’últim dia de curs. En declaracions a Ràdio Manlleu s’ha mostrat "molt emocionada" i "feliç" i ha recordat que "el millor de la meva professió ha estat treballar amb nens i nenes".


Ara Jordi Rosanes la rellevarà com a nou director al capdavant d’El Carme Vedruna. Pomier ha desitjat molta sort al seu substitut i a tot l’equip directiu. A més, ha tingut paraules d’agraïment per ells i per Laura Terricabras, la subdirectora del centre que també plega del càrrec i que considera “la meva mà dreta”: “No tinc paraules per agrair-li el suport i acompanyament que m’ha fet”.

Etiquetes:
Ràdio Manlleu