26 d'abril de 2024

El ple de Tona aprova la cessió de terreny d'un particular on es farà una promoció d'habitatge públic de lloguer

El ple municipal de Tona també va aprovar una modificació del reglament referent al mercat municipal

El Ter 27 de novembre de 2008 a les 14:43
Una imatge d'arxiu de l'alcalde, Josep Salom
El ple de Tona d’aquest dimecres va ser plàcid. Tona Futur, a l’oposició, va donar el vist-i-plau a tots els punts de l’ordre del dia. El ple va aprovar un conveni urbanístic amb el veí Joan Font pel qual cedeix un terreny de 2.500 metres quadrats on es farà una promoció d’habitatge públic per a joves.

Seran pisos de lloguer a la zona del Garden. Es preveu que se’n construeixin entre 30 i 40 i que estiguin construïts en un any i mig o dos anys. Josep Salom és l’alcalde de Tona.

La promoció d’habitatge per a joves es tirarà endavant un cop estigui aprovat el POUM, que només està a l’espera d’un informe de Medi Ambient, una vegada resoltes la trentena d’al·legacions presentades durant el període d’exposició pública.

El ple municipal de Tona també va aprovar una modificació del reglament referent al mercat municipal. La modificació afecta als paradistes ambulants, ja que molts d’ells feien guàrdia de nit per tenir un espai en el mercat. Aquest fet creava conflictes entre els propis paradistes quan no tots disposaven d’espai. El nou reglament actualitza la situació i marca que es farà un sorteig entre els paradistes independentment de l’hora a la qual arribin. Xavier Sardà és el portaveu de Tona Futur. Finalment, el ple també va aprovar per unanimitat un registre de voluntaris. Es tracta d’un recurs per donar cobertura jurídica a totes aquelles persones que volen col·laborar i realitzar accions solidàries.
Etiquetes:
Política Municipal