26 d'abril de 2024

El CP Manlleu presenta entrenadors i jugadors

Jefa Rovira i Arnau Casanovas nous entrenadors del primer equip masculí i femení

El Ter 22 de juny de 2016 a les 13:56
 Presentats oficialment Jefa Rovira i Arnau Casanovas com a nous entrenadors dels primers equips i Aniol Mangas i Gerard

El Club Patí Manlleu ha presentat aquest dimarts els nous entrenadors dels primers equips masculí i femení, Jefa Rovira i  Arnau Casanovas, i els dos fitxatges Aniol Mangas i Gerard Folguera, que han de reforçar el club en el retorn a l’OK Lliga. La idea del club és poder-se mantenir a la màxima categoria de l’hoquei estatal i fer un bon paper amb el femení.


El Club Patí Manlleu ha fitxat dos nous jugadors pel primer equip masculí, que aquesta temporada militarà a l'OK Lliga. Són Aniol Mangas, procedent de l'Alcoi, i Gerard Folguera, del Bel-lloc.


Aniol Mangas té 23 anys i ha passat en els darrers anys per les files del CH Mataró i de l'Enrile Pas Alcoi. I Gerard Folguera és de l'any 1997, té una gran projecció de futur i serà el segon porter, en substitució de Pau Flores.


Oficial els dos tècnics


També s’han presentat els dos nous entrenadors dels primers equips de cara la temporada que ve, notícia que el club va fer oficial el passat dilluns a través de la xarxa. Jefa Rovira, fins ara segon del CP Voltregà, dirigirà el masculí en el retorn a l'OK Lliga, en substitució a Quim López. El nou tècnic del primer equip s’ha mostrat il·lusionat amb el projecte i ha donat les gràcies a la directiva per confiar amb un entrenador que no ha liderat mai una banqueta d’OK Lliga.


Per altra banda també es va presentar el nou tècnic del femení. Es tracta d’Arnau Casanovas, fins ara segon entrenador del masculí i tècnic dels Juvenils. Casanovas no s’ha volgut mullar pel què fa els objectiu per la temporada, ja que es tracta d’un equip nou i primer s’ha de treballar a fons amb la cohesió abans de marcar objectius.

Etiquetes:
Esports