25 d'abril de 2024

Torna la Marató per relleus solidària de Manlleu, 4xM

La segona edició de la marató pretén superar la de l'any passat i destinar tots els beneficis a Osona Contra el Càncer

A.Vilella 23 de juny de 2016 a les 10:23
Pere Torrent, Eduard Arumí, Conxita Vilalta i Enric Mayo, presentant la 4xM

Després de l’èxit de la marató de l’any passat que va aconseguir més de 300 participants i que va reunir 4.190 euros, destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, el 17 de setembre, amb la segona edició de la 4xM, es vol aconseguir superar aquests números. Aquest any els diners serviran per col·laborar amb l’associació Osona Contra el Càncer i concretament amb la investigació de la neurofibromatosis.


Aquesta iniciativa del Club Olímpic Manlleu i Òptica Torrents, patrocinador de la prova, coincidirà amb la Festa de l’Esport de Manlleu i rep la col·laboració i suport del servei d’Esports de l’Ajuntament de Manlleu. En l’acte de presentació de la segona edició d’aquesta marató, Conxita Vilalta, representant d’Osona Contra el Càncer, agraïa d’aquesta manera la formació i participació d’aquest tipus de projectes.


La marató per relleus tindrà la seva sortida i arribada a la plaça Fra Bernadí i tindrà una extensió de 42 kilòmetres que s’hauran de repartir entre els 4 membres dels equips participants. Actualment ja estan obertes les inscripcions al portal web 4xm.cat i el preu per participar-hi és de 15 euros fins el 31 de juliol i de 20 euros de l’1 d’agost fins el 10 de setembre.

Etiquetes:
Esports