26 d'abril de 2024

Teatre de la Llar Residència de Manlleu per les escoles bressol

El projecte Rondallaires té l'objectiu d'afavorir la participació de les persones amb problemes de salut mental

El Ter 23 de juny de 2016 a les 10:31
Un moment de la representació, aquest dimecres. Foto: @FCMPPO

Residents de la Llar Residència de Manlleu van representar aquest dimecres una adaptació del conte “L’aneguet lleig” a 80 infants de les dues escoles bressol Els Picarols i Colors. Dirigit per la manlleuenca Anna Piella, l’acte va ser organitzat per la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona.


En els darrers dos anys ja s’han portat a terme experiències semblants amb la representació de la llegenda d’El Serpent de Manlleu tant a les escoles com en el mateix centre. En aquesta ocasió, van adaptar el conte de Hans Crhistian Andersen, que van anomenar “L’aneguet blau”.


També es va comptar amb la presència dels alumnes de 4t d'ESO de l'Escola La Salle de Manlleu que van realitzar el voluntariat de servei comunitari a la Llar Residència i van dissenyar els decorats de l’obra. També alumnes de segon de batxillerat de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, que van confeccionar les disfresses.


El projecte Rondallaires té per objectiu afavorir la participació comunitària de les persones amb problemes de salut mental a través de diverses accions de voluntariat adreçades a llars d’infants i escoles d’educació infantil i primària, alhora que permet treballar amb els infants valors com el respecte i l’acceptació de la diferència.

Etiquetes:
Societat