26 d'abril de 2024

Eli Martínez vol complir el somni de Río a Dublín

La manlleuenca ha d'aconseguir acabar primera en aquesta classificació si vol ser als Jocs

El Ter 23 de juny de 2016 a les 10:41
Eli Martínez amb la selecció

Eli Martínez podria complir el somni, aquest cap de setmana de prendre part en uns Jocs Olímpics. Aquest cap de setmana es disputa, a Dublin, el pre-olímpic que decidirà qui es classifica per poder ser a Río. La manlleuenca arriba molt il·lusionada a aquest esdeveniment, sap que com a capitana de la selecció té un paper fonamental per poder dur ‘Les Lleones’ a Río.


Per poder complir els somni tant la selecció espanyola, com Eli Martínez, hauran de superar un enquadrament aparentment assequible. Amb victòria davant Fiji en l’última fase de les Women Sèries va donar la classificació directe per les sèries femenines de la temporada següent i també el pre-olímpic.


A l’enquadrament es trobaran amb tres seleccions aparentment assequibles pel conjunt Espanyol, Tuníssia, Veneçuela i Mèxic. Si superessin aquestes tres s’haurien d’enfrontar o bé amb Rússia o amb l’amfitriona Irlanda, sues seleccions fortes però que el conjunt d’Eli Martínez ja ha guanyat prèviament.


Un últim pas molt complicat per a Eli Martínez i per la selecció que té a tocar el somni de Río. De fet ja només queda una plaça per poder ser als Jocs, i ‘Les Lleones’ necessitarien sortir victorioses d’aquesta classificació si volen ser a Río.

Etiquetes:
Esports