26 d'abril de 2024

El somni es compleix i Eli Martínez serà als Jocs Olímpics de Río

El conjunt espanyol de Rugby 7 va superar a Russia a la final del preolímpic assegurant-se una plaça als Jocs

El Ter 27 de juny de 2016 a les 12:27
Eli Martíenz al mig amb la selecció celebrant la victòria

Les lleones van complir, aquest cap de setmana a Dublín, el somni de ser als Jocs Olímpics. Amb la manlleuenca Eli Martínez al capdavant de l’equip, el conjunt espanyol de rugby7 va impossar-se en els partits corresponents per tal d’aconseguir l’única plaça disponible per als Jocs de Río de Janeiro. Un Jocs Olímpics que es disputaran aquest mateix d’agost.


Aquest diumenge al vespre la selecció espanyola amb Eli Martínez com a capitana, va imposar-se a la final del torneig preolímpic que es va disputar a Dublin. El conjunt espanyol ho tenia molt de cara per aconseguir vèncer en un torneig que la victòria donava el pas directe als Jocs Olímpics. A la final, les lleones es van imposar a Rússia per 19 a 12. La final va ser molt ajustada, amb les dues seleccions favorites. El conjunt de Martínez va realitzar un partit molt complert en defensa aprofitant totes les oportunitats que van deixar les russes.


L’inici del partit va ser per ‘Les Lleones’ dominant però poc a poc van anar cedint terreny. Les russes anaven retallant distàncies, però les espanyoles van acabar dominant el marcador a la mitja part, 15 – 7. A l’inici del segon temps es repetia la mateixa dinàmica. Les espanyoles dominaven però les Russes posaven la por al cos escurçant distàncies. Finalment el treball en defensa de les espanyoles van condicionar el partit, aconseguit així al victòria.


La tragectòria del conjunt vermelló al torneig va ser realment per admirar. A quarts de final les espanyoles es van imposar a Kazajistan per 28 a 0, i a semis es van imposar per 21 a 0 a Xina.


Un somni que es compleix i que porta molt temps covant-se. Eli Martínez serà als jocs Olímpics, juntament amb un selecció que aquesta temporada ha fet història. 

Etiquetes:
Esports