25 d'abril de 2024

La revetlla solidària al Cau Faluga recull 40.000 euros

La primera edició de la campanya Comptem Amb Tu es tanca amb èxit i encara recull donacions

El Ter 27 de juny de 2016 a les 13:21
Un moment de l'actuació de la Fundació Toni Manero. Foto: Comptem Amb Tu

La revetlla solidària celebrada al Cau Faluga de Manlleu va aconseguir recaptar fins a 40.000 euros per Osona Contra el Càncer, a més de les aportacions d’empreses per cobrir les despeses de l’acte. Fins a 450 persones van assistir a la festa.

Els organitzadors encara no han tancat la campanya Comptem Amb Tu i alguns ambaixadors continuen fent córrer el relleu solidari que se’ls va lliurar per aconseguir donacions i la xifra encara no està del tot tancada. En tot cas, des d’Osona Contra el Càncer, la seva presidenta Montserrat Freixer s’ha mostrat satisfeta i agraïda pel donatiu i per "una iniciativa moderna que ha estat un èxit".

Sopar i festa

La revetlla va començar amb un sopar per a 80 persones a Cau Faluga entre ambaixadors i representants de les empreses que han col·laborat amb la campanya. Després del sopar, es van obrir les portes del recinte a totes les persones que havien fet la seva compra de tiquets-donació. La vetllada també va comptar amb l’actuació desinteressada de Fundació Toni Manero i amb música de DJ’s dels 80 i 90’s. 

La comissió organitzadora ara es planteja donar continuïtat a la iniciativa i tornar-hi l’any vinent. La d’aquest any, que ha estat la primera, encara continua oberta a la pàgina web de comptemambtu.org.

Etiquetes:
Societat