25 d'abril de 2024

Un conductor de Manlleu circula 11 quilòmetres begut i sense un pneumàtic

Els Mossos d'Esquadra van detenir l'home, que ha estat deixat en llibertat amb càrrecs

ACN/Redacció 27 de juny de 2016 a les 13:33
Aspecte del vehicle del detingut. Foto: ACN

Els Mossos d’Esquadra ha informat de la detenció d’un veí de Manlleu de 37 anys al passat 19 de juny que anava begut i va circular 11 quilòmetres fent ziga-zagues i sense un pneumàtic en una de les rodes del vehicle.


Els fets van passar pels volts de les tres del migdia a la C-25, a l’altura de Calldetenes. Una patrulla de paisà que estava realitzant tasques de seguretat ciutadana va veure un vehicle que circulava de manera perillosa i posant en greu perill la resta de vehicles de la carretera. A més, com que circulava sense un dels pneumàtics deixava anar una gran quantitat d’espurnes.


Un cop la policia va aconseguir aturar el cotxe, el seu conductor mostrava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques i quan els agents li van demanar sotmetre’s a la prova, aquest es va negar a realitzar-la.


Segons els Mossos, pel que es va saber després, el conductor havia recorregut uns onze quilòmetres sense pneumàtic i havia xocat contra diversos contenidors i vehicles estacionats a Manlleu. A més, va causar un petit incendi al marge de la via i va requerir la presència de Bombers que el van poder apagar ràpidament.


La policia va detenir el conductor i el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Etiquetes:
Societat