25 d'abril de 2024

Torna el Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu

Com a novetat hi haurà una exposició d'il·lustracions a Can Puget

El Ter 28 de juny de 2016 a les 13:20
L'escenari del Festival de Cinema a la Fresca, l'any passat

La projecció de la pel·lícula infantil “Fantástico Sr. Fox” aquest dimecres, 29 de juny, a les 6 de la tarda marcarà l’inici del Festival de Cinema a la fresca de Manlleu, que ja arriba a la 6a edició. A banda d’aquesta sessió de tarda, el certamen projectarà quatre pel·lícules, totes els dimecres de juliol a les 10 del vespre.


El Festival realitzarà les projeccions als jardins de Can Puget. Els organitzadors continuen apostant per obrir portes a les 8 del vespre i oferir el format de sopar + pel·lícula que s’ha consolidat en els darrers 3 anys. Aquest “pack” es pot oferir gràcies a la col·laboració de Sambucus i Pilster, dues empreses manlleuenques.


Novetat


La novetat d’enguany i paral·lelament al Festival de Cinema a la Fresca, és que la Sala d’exposicions de Can Puget acollirà una exposició d’il·lustracions de cinema a llapis grafit sobre fusta de l’artista Carles Gañarul “Ganya”. L’artista vol oferir il·lustracions de pel·lícules i instantànies emblemàtiques. El fort contrast del blanc i negre és el que preval en una col·lecció de dibuixos impactants i captivadors.


L’exposició es podrà visitar del 6 al 27 de juliol, de dimecres a diumenge, de 6 a 8 del vespre, a la sala d’exposicions de Can Puget.


Cartell de pel·lícules


El cartell d’aquesta 6a edició presenta les següents pel·lícules, a banda de la sessió infantil:


6/07 a les 22 h BONE TOMAHAWK de S. Craig Zahler.


13/07 a les 22 h EL AÑO MÁS VIOLENTO de J.C. Chandor.


20/07 a les 22 h ALABAMA MONROE de Felix Van Groeningen.


27/07 a les 22 h LEVIATAN de Andrei Zvyagintsev.


El preu de l’entrada al cinema és de 3€ i el pack sopar+pel·lícula és de 8€. En cas de pluja les projeccions es fan al mateix recinte, a la sala d’exposicions de Can Puget.

Cartell del Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu 2016

Etiquetes:
Cultura