25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu confirma la data de les eleccions del club, 24 de juliol

El club va anunciar a la jutna de socis celebrada aquest dimarts el calendari electoral

El Ter 29 de juny de 2016 a les 12:53

L’AEC Manlleu va celebrar aquest dimarts l’Assemblea de Socis on va quedar enquadrat el calendari electoral del club. La junta de la passada campanya va dimitir al finalitzar la temporada fet que ha obligat al club a proclamar eleccions. Unes eleccions que s’han de celebrar el proper 24 de juliol.


La convocatòria d’eleccions i de constitució de la junta electoral es va anunciar el passat 28 de juny, amb tres membres titulars i tres suplents. El dia següent, ahir, es va anunciar el cens actual del club amb dret a vot i es va establir el termini de dret de reclamacions a l’Assamblea de socis celebrada aquest mateix dimarts.  Unes reclamacions que es podran presentar fins al 4 de juliol, quan es tanqui el termini.


El 6 de juliol es presentaran les candidatures a la junta electoral que si compleixen els requisits seran aprovades, el següent 12 de juliol. El 14 de juliol començarà la campanya electoral que durarà fins el final del dia 22 de juliol, ja que el 23 del mateix més serà jornada de reflexió.


Finalment el 24 de juliol es celebraran les eleccions amb l’escrutini i conseqüent proclamació de la candidatura guanyadora.

Etiquetes:
Esports