24 d'abril de 2024

El barri de Vilamirosa està de festa

Lluís Donoso protagonitzarà el pregó, aquest divendres

El Ter 30 de juny de 2016 a les 13:19
La festa de l'escuma de les festes del barri Vilamirosa, l'any passat. Foto: Arxiu

El barri Vilamirosa celebra de divendres a diumenge, 3 de juliol, les festes veïnals. La programació dels actes, que se centraran a la zona de la Placeta, començaran amb el guarniment del barri divendres a les 4 de la tarda, el Pregó de Lluís Donoso a les 20:30h i amb la discomòbil a càrrec de Josep Marbou. 


Donoso, que també és president del barri de l’Erm, en declaracions a Ràdio Manlleu s'ha mostrat "agraït" perquè han pensat amb ell i considera que el vincle entre veïns amb els de Vilamirosa "és històric".


Més celebracions


El barri seguirà de celebració dissabte al matí quan es farà la tradicional Trobada de Col·lecionistes de plaques de cava i a les 17:00h hi hauran esports i jocs. La jornada es tancarà amb un sopar i una revetlla popular, acompanyats de música a les 23:00h.


El diumenge serà el dia fort, amb xocolatada popular a les 9 del matí, seguit de jocs infantils, festa de l’escuma i jocs d’aigua fins al migdia. A la tarda, a les 19:00h, hi haurà l’actuació de la Peña Flamenca de Manlleu i, tot seguit, el Vilamibingo. Tancaran les festes diumenge les havaneres amb el grup “Les Veus Harmòniques” i l’espectacle pirotècnic i “xupinasso” final.

Etiquetes:
Societat