24 d'abril de 2024

El Consell Comarcal aprova el Programa d'Actuació fins al 2019

El document va tirar endavant amb el suport de tots els grups, menys la CUP, que es va abstenir

El Ter 4 de juliol de 2016 a les 13:38

El Consell Comarcal d’Osona va aprovar la setmana passada el Programa d’Actuació fins el 2019. És el full de ruta de les actuacions previstes durant el mandat i es va tirar endavant amb els vots de l’equip de govern i l’abstenció de la CUP, que va qüestionar que alguns serveis els prestin empreses mixtes i no només públiques.


El programa inclou temes com executar el projecte comarcal Territori Camper, l'Enxaneta, tirar endavant un clúster de l'esport o coordinar el desplegament de la xarxa de fibra òptica comarcal.


Pla d'Igualtat


El ple també va servir per aprovar per unanimitat el Pla marc d’igualtat per raó d’orientació sexual i identitat de gènere d’Osona i el Pla comarcal d’igualtat de gènere d’Osona fins al 2020. Documents generals d’actuació que han de desenvolupar els municipis.


Única moció


Al final, només la CUP va proposar una moció sobre el subministrament d’energia al Consell Comarcal sota criteris de sobirania energètica. L’equip de govern, però, no va donar-hi suport per qüestions legals. El Consell Comarcal, de fet, ja està adherit a la compra conjunta d’electricitat que gestiona l’Agència Catalana de Municipis (ACM), que en principi garanteix que la contractació compleixi la legalitat vigent en tots els seus aspectes.

Etiquetes:
Política Municipal