23 d'abril de 2024

Una entitat de Sant Bartomeu programa un cicle amb format de cabaret nocturn

La programació d’hivern es tancarà el 5 de desembre amb un concert de Baraka Project

El Ter 28 de novembre de 2008 a les 14:10
Un moment de la primera actuació, de Marc Vernis i Fausto Gramola
Trapezistes actuant en un format de cabaret nocturn. Això és el que es podrà veure aquest divendres a la nit a Sant Bartomeu del Grau, a partir de 2/4 d’11. Els artífexs d’aquest format difícil fins ara de trobar a la comarca és l’entitat ‘Amb uns altres ulls’.

Una de les integrants, Judit Illamola, explica que després de programar un parell d’activitats culturals amb èxit, van seguir pensant fins que se’ls va acudir aquest opció d’oci original. El cicle, globalment, porta el títol de 'Passaport cap al cel'. L’espectacle d’aquest divendres es titula ‘Si lo sé no me cuelgo’ i consta de mitja dotzena de trapezistes que munten una estructura mòbil on fan les seves evolucions. Després d’haver acollit una actuació de màgia i un concert, la programació d’hivern es tancarà el 5 de desembre amb un concert de Baraka Project.

Illamola explica que les sessions de cabaret nocturn es fan al Casal sociocultural, que s’ambienta per a l’ocasió. A més, des de l’organització estan satisfets de la quantitat de públic, una mitjana de 60 persones, que s’hi està reunint.

La intenció és seguir amb el cabaret nocturn de cara a l’estiu i, si va funcionant, ampliar la programació d’hivern amb més actuacions, l’any que ve.

L'aspecte de l'escenari just abans de començar una actuació

Etiquetes:
Cultura