26 d'abril de 2024

Eloi Miquel i Martina Rodríguez guanyen la 3a edició de La Somnàmbula

La pluja va ser l?únic contratemps en la jornada de ?La Somnàmbula?

El Ter 11 de juliol de 2016 a les 12:28
Foto d'arxiu

El passat divendres 08 de juliol va tenir lloc la 3a edició de La Somnàmbula. Un total de 473 participants, es van citar en aquesta segona entrega de la cursa organitzada per l’Associació Sant Tomàs. La pluja va fer perillar els actes previs a la cursa, però la prova es va poder disputar sense problemes.


La pluja va ser l’únic contratemps en la jornada de ‘La Somnàmbula’, tot i així es van poder celebrar tots els actes programats entre ells el concert ofert per Rosa Mari Ramírez. La manlleuenca va oferir un tastet de d’una de les àrees de la Somnàmbula de Bellini.


Amb l’ambient refrescat per la pluja va fer que els participants de la cursa tinguessin una climatologia excepcional per poder disputar els set quilòmetres de recorregut.


La victòria en homes va ser pel torellonenc Eloi Miquel, que va entrar un segon per davant de Isma Casadesus, segon, i Dani Parés, tercer. En fèmines, la victòria va ser per a Martina Rodríguez que va fer un temps de 30’59’’, al podi la van acompanyar Núria Peix i Susana Galan.


L’Associació va agrair amb èmfasi a l’Ajuntament de Roda de Ter, i a Rosa Mari Ramírez el seu suport en l’organització de l’esdeveniment. Un fet que demostra que la simbiosi entre esport i òpera mantindrà continuïtat els propers anys.  

Etiquetes:
Esports