26 d'abril de 2024

Música, astronomia i teatre, nova proposta dels Amics de la Música

'Música, mites i estels' es farà aquest divendres a 3/4 d'11 de la nit al Cau Faluga

El Ter 13 de juliol de 2016 a les 13:52
Cartell de l'esdeveniment

Els Amics de la Música de Manlleu presenten aquest divendres, 15 de juliol, una nova proposta multidisciplinària, “Música, mites i estels”. És un acte que combina la música, l’observació dels estels i la lectura dels mites que donen nom a les constel·lacions. Tindrà lloc als jardins de la part posterior de Cau Faluga a ¾ d’11 de la nit.


Cadascun dels temes que s’interpretaran tindrà un protagonista. El pianista Daniel Taboada tocarà peces dedicades a la nit d’autors coneguts com ara Mompou, Chopìn, Fauré i Satie. Francesc Gutiérrez, astrònom, donarà a conèixer els estels, i l’actor Xavier Boada llegirà la història del mite grec que dóna nom a les constel·lacions.


Per tenir les condicions favorables l’acte es farà a partir de ¾ d’11 de la nit i serà a l’aire lliure. Aprofitant que el concert-observació es fa un jardí-prat, s’aprofitarà l’espai per poder menjar pícnic, cuinat pel restaurant de la colònia, Cau Faluga. El menú consistirà en 3 plats+postres + beguda i se servirà a ¼ de 10 només a les persones que l’hagin encarregat prèviament. Es recomana portar una manta o estora.


Les entrades del concert valen 10 euros i amb pícnic 18 euros. Es poden comprar al Museu del Ter i al Cau Faluga. En cas de pluja l’activitat s’ajornarà per al següent divendres dia 22 de juliol.


Amics de la Música de Manlleu intenta cada any oferir concerts que surtin una mica del marc típic de concert “normal” i en un espai diferent.

Etiquetes:
Cultura