23 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu - Barça B de Copa Catalunya es disputarà el 31 de juliol

El partit es disputarà un dia abans de l'inici de les obres de remodelació de la gespa del municipal

El Ter 15 de juliol de 2016 a les 12:39
Miquel Muñoz. Foto: AECManlleu.com

L’AEC Manlleu ha confirmat, fa unes hores, la data i horari del primer partit oficial del primer equip. Es tracta del Manlleu – Barça‘B’, de Copa Catalunya, que finalment es disputarà el diumenge 31 de juliol a les 7 de la tarda. Just un dia abans que comencin les obres de remodelació de la gespa de l’estadi municipal.


Miquel Muñoz disposarà de poc temps per preparar el primer partit important de la temporada. Un Manlleu – Barça ‘B’ que finalment es disputarà el proper diumenge 31 de juliol. Una data que s’ha conegut fa unes hores ja que depenia de l’inici de les obres de remodelació de la gespa del camp. Una obra que estava prevista d’execució des de l’inici de la campanya passada.


Amb la data ja fixada del partit, Miquel Muñoz es centrarà en preparar aquest duel amb el filial del Barça de 2aB. Serà a partir de dilluns 18 de juliol quan tingui lloc el primer entrenament. El tècnic manlleuenc tindrà únicament tretze dies per preparar l’enfrontament on disputarà un sol partit previ a l’oficial. Serà davant el Juvenil de Divisió d’Honor del Girona.


Després, d’aquest dos enfrontaments, el Manlleu seguirà amb la pretemporada. El 3 d’agost es veurà les cares amb un mític l’UE Tona Llagostera B (06 d’agost) i Camprodon dins el Trofeu Vila de Camprodón (13 d’agost). Per acabar la pretemporada l’equip manlleuenc es presentarà davant l’afició en el partit de Festa Major que l’enfrontarà a l’Espanyol B.


 

Etiquetes:
Esports