27 d'abril de 2024

Complet de Joan Cros a la segona prova del nacional d'SX

Millor temps en els cronometrats, holeshot i victòria en les dues mànegues

El Ter 18 de juliol de 2016 a les 12:30
Podi a Fuente Álamo, amb Joan Cros al calaix més alt. Foto:RFME

Joan Cros continua imparable al campionat d’Espanya de Supercròs. El de KTM es va imposar, aquest cap de setmana a Fuente Álamo, a la segona prova del nacional consolidant-se, encara més, al capdamunt de la classificació. El manlleuenc va aconseguir el millor temps als entrenaments i la victòria en les dues mànegues.


El Moto Club Fuente Àlamo va ser l'encarregat de l’organització de l’esdeveniment que  quedarà en el record dels aficionats per l'espectacle que van oferir els pilots. El Circuit ‘La Torrica’ es va vestir de gala per rebre la segona cita de l’estatal de supercròs deixant els llistó molt alt.


Joan Cros era el rival a batre, sobretot després d’aconseguir el millor temps en els cronometrats. A la primera mànega, el de KTM marcava el ‘holeshot’ i mantenia una lluita aferrissada amb Nil Arcarons que va fer gaudir al públic en tot moment. Finalment la lluita se la va adjudicar el manlleuenc deixant al de Centelles en segona posició.


A la superfinal de nou Cros marcaria la diferència. Novament el del JCR Team marcava el ‘holeshot’ i aniria guanyant terreny volta a volta. A darrere, Arcarons que no podia fer res per atrapat a Cros i de nou acabaria segon.


Cap de setmana rodó per a Joan Cros que agafa un avantatge de cinc punts a la general del campionat. A més el manlleuenc ha tornat a agafar confiança després de la mala sort per causa del virus. Cros es va mostrar molt content, al final de la cursa, pel resultat però sobretot perquè va gaudir sobre la moto i va fer gaudir al públic.

Etiquetes:
Esports