26 d'abril de 2024

L’Ajuntament de Vic lliura una placa a tres esportistes que han destacat en les seves disciplines

La regidora va lliurar una placa de felicitació als 3 esportistes.

El Ter 28 de novembre de 2008 a les 18:28
Ahir dijous, l’Ajuntament de Vic va fer una recepció als esportistes Marco Jubes i Josep Selga de la Unió Excursionista de Vic, i Santi Anglada de l’Escuderia Osona que han estat campions d’Espanya en les seves categories.

Marco Jubes ha estat campió d’escalada, tant en el campionat d’Espanya com en la copa d’Espanya d’aquesta modalitat; Josep Selga ha estat campió de la lliga espanyola d’orientació en BTT; Santi Anglada és campió d’Espanya de Rallys tot terreny.

La recepció va estar presidida per la regidora d’Esports, Montse Rovira, i els presidents Eduard Comerma, de la Unió Excursionista de Vic i Joan Panadès, de l’Escuderia Osona.

La regidora d’Esports va agrair l’esforç tant dels guanyadors dels campionats com dels clubs esportius de la ciutat, que “permeten que Vic sigui conegut per la bona actuació dels seus esportistes, fet que també reverteix positivament a la nostra ciutat i per a tots els aficionats a l’esport a casa nostra”. La regidora va lliurar una placa de felicitació als 3 esportistes.
Etiquetes:
Esports