25 d'abril de 2024

Eli Martínez: "És un somni fet realitat"

La manlleuenca serà als jocs oficialment després de que entrés a la llista definitiva

El Ter 20 de juliol de 2016 a les 13:27
Eli Martínez. Foto: Miguel Leguey

Aquesta setmana es va conèixer la llista definitiva que la Federació Espanyola de Rugby portarà als Jocs Olímpics. En el conjunt femení una manlleuenca, Eli Martínez que tornarà a ser la capitana de ‘Les lleones’ en aquesta aventura històrica a Río de Janeiro.


No ha estat un camí fàcil per a la selecció ni per a Eli Martínez. Les espanyoles han hagut de patir molt per guanyar-se l’última plaça que quedava per prendre part als Jocs de Río. Tot i així, ‘Les Lleones’ amb Eli Martínez al capdavant han sabut fer-se fortes a cada pas. Per la manlleuenca, aquesta fita és un somni que qualsevol esportista vol viure.


La gran temporada a les Women Series, va servir per aconseguir una plaça al pre-olímpic el pas previ per aconseguir ser a Río. Però encara no estava fet, per aconseguir ser els Jocs Eli Martínez amb la selecció havien de quedar campiones d’aquest preolímpic que es disputava a Dublín. I no van fallar, les espanyoles van guanyar tots els partits fins i tot la final davant Rússia, el rival a batre en aquest preolímpic. Martínez explica l’evolució d’aquest equip fins arribar als jocs.


Una fita històrica capitanejada per una manlleuenca, una manlleuenca que va patir de valent ja que una lesió va fer perillar gran part de la temporada. Martínez, però es va refer a temps i va poder portar al seu equip a l’objectiu que tenien marcat aquesta temporada, els Jocs Olímpics de Río.

Etiquetes:
Esports