26 d'abril de 2024

Manlleu celebra dissabte la 2a Mostra d'Entitats d'Arrel Tradicional

Una cercavila que començarà a l'Hospital Sant Jaume a les 5 de la tarda en donarà el tret de sortida

El Ter 20 de juliol de 2016 a les 13:55
Roda de premsa de presentació de la Mostra, aquest dimarts. Foto: Enric Gil
Presentació de la Mostra, aquest dimarts. Foto: Enric Gil

Manlleu celebra la 2a Mostra d’Entitats Manlleuenques d’Arrel Tradicional aquest dissabte, 23 de juliol, de les 5 de la tarda a 2/4 de 10 de la nit. Aquest any incorporarà una cercavila inicial que sortirà a les 5 de l’Hospital de Manlleu. La mostra coincidirà amb la Mabiganga de juliol, organitzada pel MAB Manlleu.


L’objectiu de l’acte, com explica el regidor de Promoció Econòmica i Joventut, Eudald Sellarès, és "donar a conèixer les entitats i, a la vegada, que aquestes puguin guanyar nous membres". 


Novetats


Dues de les novetats que criden més l'atenció és la cercavila, que començarà a les 5 de la tarda a l'Hospital i passarà per la ctra. d’Olot, Pg. de Sant Joan, Av. de Roma, c. Montseny, c.Baixada Fidela i Pl. Fra Bernadí, que hi arribarà cap a les 6 de la tarda.


Per primera vegada, també s'ha convidat una entitat d’arrel tradicional de fora de Manlleu. Aquest any han estat els Falcons de Malla i s’encarregaran de fer l’exhibició inicial de la mostra i de dinamitzar el cercavila.


Espectacle de titelles


Per donar visibilitat a la Festa del Serpent, que cada any té lloc el 14 d’agost, aquest any la mostra també inclourà l’espectacle de titelles “A la recerca de la fortuna”. És una creació de la companyia de Centelles, Rondallaire, basada en la Llegenda de la Festa del Serpent.


A la mostra hi participaran entitats de l’Agrupació Sardanista Manlleuenca, del Grup Sardanista Ocellets del Ter, de la Colla Castellera Nyerros de la Plana, dels Tabalers Els Serpents de Manlleu, dels Diables Els Serpents de Manlleu, de la Colla Gegantera i Grallera de Manlleu, Amics de La Flama Del Canigó Tradifoc, l’Associació d’El Serpent de Manlleu i Els Falcons de Malla.

Roda de premsa de presentació de la Mostra, aquest dimarts. Foto: Enric Gil

Etiquetes:
Societat