25 d'abril de 2024

Gerard Farrés va a per la tercera Baja Aragón consecutiva

El manlleuenc afronta amb il·lusió i tranquil·litat una baja molt més professionalitzada

El Ter 21 de juliol de 2016 a les 11:59
Gerard Farrés. Foto: actiongraphers

Tret de sortida de la Baja Aragón on Gerard Farrés arriba més motivat que mai. El pilot de KTM vol sumar la que seria la seva tercera victòria consecutiva a la mítica prova de raids aragonesa.  Entre aquest divendres i diumenge tindrà lloc la prova, que recorrerà diversos indrets del desert dels Monegros.


Gerard Farrés arriba a la Baja Aragón d’enguany amb l’objectiu de tornar a revalidar el títol assolit la passada edició. El del Manlleu és un dels favorits a la victòria, però afirma que serà molt difícil respecte a altres edicions. Principalment per un motiu, aquest any la prova s’ha professionalitzat encara més creant un recorregut més basat en rally i no tant en raids. Aquest motiu ha generat que molts pilots i equips de primera línia en prenguin part. Un exemple és Joan Barreda amb Honda HRC o Joan Pedrero amb Sherco, a més de les Yamaha oficials del Dakar que també hi seran presents. El mateix Gerard Farrés afirma que aquestes modificacions faran que la cursa sigui molt més emocionant.


El de l’Himoinsa Team té molt clar que serà una prova de molta velocitat que “s’ha d’anar donant gas des del primer moment si vols estar a davant”. L’objectiu principal de Farrés és la victòria per això, afirma, que l’essencial és anar molt ràpid des del primer moment però sense cometre errades, ja que el nivell aquest any està molt alt.


Farrés també ha explicat que aquest any afronta la cursa amb molta tranquil·litat. Respecte altres anys, la Baja era una cursa mostrador on Farrés necessitava guanyar-la per poder tenir un equip amb el que poder disputar el Dakar. Però ara això ha canviat, ara amb l’Himoinsa Team al darrere Farrés podrà gaudir molt més de la prova aragonesa.

Etiquetes:
Esports