25 d'abril de 2024

L'Ajuntament de Manlleu es compromet a lluitar contra el vandalisme

Una petició a Change.org d'un veí de la ciutat recull més de 500 firmes

El Ter 21 de juliol de 2016 a les 13:18
El subinspector Jesús Calvo, al costat de la regidora Carme Trillas, en la presentació de la Memòria Policial

L’Ajuntament de Manlleu ha emès un comunicat aquest dimecres responent a una petició feta per un veí de la ciutat a la plataforma Change.org demanant que s’aturi el vandalisme a la ciutat i que ja ha recollit més de mig miler de firmes. Es compromet a millorar la coordinació policial i a resoldre el problema.


El comunicat, firmat per l’equip de govern, expressa “preocupació pel repunt de les actituds delictives i infraccions comeses” en els darrers mesos a Manlleu. També afirma que entenen i comparteixen el malestar dels veïns i els transmeten la voluntat de col·laborar. La regidora de Seguretat Ciutadana, Carme Trillas, que en va parlar al ple de dimarts, va recordar que els actes delictius impliquen menors i que "no se'ls pot imputar": "La situació requereix la col·laboració no només de cossos policials, locals i dels Mossos d'Esquadra, sinó també coordinació amb centres socials per abordar el problema". 


Des del consistori s’informa que “ s’ha incrementat i intensificat la presència policial i els controls rutinaris al municipi, treballant conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, que han augmentat també la seva col·laboració i coordinació amb la Policia Local”, però també amb centres com la DGAIA.


El comunicat acaba demanant col·laboració a la ciutadania perquè si s’observen bretolades o actes incívics es denunciïn o s’informi a la policia.

Etiquetes:
Política Municipal