24 d'abril de 2024

Arriba la Mabiganga d'estiu, aquest dissabte

La fira coincidirà amb la Mostra d'entitats manlleuenques d'arrel tradicional

El Ter 22 de juliol de 2016 a les 13:15
Imatge d'una edició recent del Mabiganga d'estiu. Foto: Arxiu

La Mabiganga d'estiu arriba a Manlleu aquest dissabte, 23 de juliol, de 6 a 10 de la nit. La Plaça Fra Bernadí es vestirà de gala per una fira on els comerços participants oferiran els productes a preus molt rebaixats. Simultàniament, es farà una nova edició de la Fira del petit botiguer, un espai on els més petits podran vendre llibres, joguines i altres articles que ja no utilitzin.


Hi haurà també una zona d’activitats infantils, amb un inflable i un taller de maquillatge. Tot plegat coincidirà a la plaça Fra Bernadí amb la celebració de la segona edició de la Mostra d’entitats manlleuenques d’arrel tradicional. 


Un any més, el MAB, l’Associació de Botigues de Manlleu, espera una gran afluència de públic a la plaça. És una ocasió per vendre, però també per socialitzar-se i donar-se a conèixer.


Programa especial de Ràdio Manlleu


Ràdio Manlleu també s’apuntarà a les activitats de la plaça i farà un programa especial d’unes dues hores i mitja, a partir de les 7 de la tarda, des de l’exterior amb entrevistes i connexions especials.

Cartell de l'esdeveniment

Etiquetes:
Societat