25 d'abril de 2024

L'Escriba acomiada les Jornades d'Estiu culturals amb més públic

Els organitzadors es plantegen crear sinergies amb altres activitats culturals de cara l'any que ve

El Ter 22 de juliol de 2016 a les 13:32
La projecció de curts aquest dijous va omplir l'Ateneu de Manlleu

Les Jornades d’Estiu culturals organitzades per L’Escriba el juliol han finalitzat aquest dijous amb la projecció de quatre curtmetratges de l’ESCAC, l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, a l’Ateneu de Manlleu. Acaben així les activitats culturals que porten el segell del mitjà digital de cultura de la comarca.

Una de les organitzadores, Irene Solanich, n'ha fet un balanç global "molt positiu": "Hem millorat respecte l'any passat i hem organitzat activitats més atractives i que han congregat més públic".

Les Jornades d’Estiu han combinat diferents arts i han portat al periodista Víctor Amela per presentar el seu últim llibre “La filla del capità groc”, han fet una subhasta de llibres i pel·lícules de segona mà, un monogràfic sobre el personatge de Dràcula a Can Puget i les projeccions dels curtmetratges. Gairebé totes les activitats han implicat també persones externes a l’Escriba de Manlleu.

Des de l’organització expliquen que les que han tingut més èxit han estat la presentació d’Amela a nivell mediàtic i les projeccions d’aquest dijous a nivell de públic. Ara tot indica que les Jornades d’Estiu de L’Escriba es tornaran a repetir l’any que ve, si bé potser busquen crear sinergies amb altres iniciatives culturals que s'organitzin a Manlleu.

Etiquetes:
Cultura