27 d'abril de 2024

Obertes les inscripcions per els 296 de Manlleu, la 6a Cursa Vertical al Campanar

Les places per a participar estan limitades a 100 participants

El Ter 26 de juliol de 2016 a les 12:10
Participant a l'edició del 2015

Un any més s’acosta una de les curses populars més especials de la temporada a Manlleu. El proper 9 d’agost a la tarda tindrà lloc la 6a cursa vertical del campanar, que entra dins els actes de Fes-te Jove. Aquesta setmana s’han obert les inscripcions, d’aquesta forma l’organització vol evitar aglomeracions el mateix dia de la cursa.

De la mateixa forma que la passada edició, Apòstols de Bacus han agafat la responsabilitat íntegra de l’organització de l’esdeveniment, això si comptant amb la col·laboració especial de la cervesa manlleuenca, Pilster.  La crescuda de la participació, els últims anys, ha obligat a l’organització a posar diversos requisits a la prova, i han limitat la participació a 100 corredors. Per poder-hi participar s’ha d’enviar un correu electrònic a festejovemanlleu@gmail.com indicant nom i cognoms, edat, sexe, població i telèfon.  Una altra opció, és acostar-se a l’Embarcador del Ter a fer l’inscripció presencialment. Un cop aprovada l’inscripció, el mateix dia de la cursa una hora abans tindrà lloc l’entrega de dorsals. Cal destacar que la cursa és a oberta a corredors a partir de 16 anys.

Es tracta d’una cursa popular que consisteix en pujar 296 esglaons, que van del pàrquing de la plaça a dalt del campanar de Manlleu en el mínim temps possible. Una cursa vertical i popular que any rere any es segueix consolidant com un dels actes importants de Fes-te Jove.

Inscripcions: gratuïtes i limitades a 100 participants:

- A través de correu electrònic a festejovemanlleu@gmail.com indicant : Nom, cognoms, edat, sexe, poble, telèfon.
- Presencialment a l’Embarcador del Ter.

- Agrairíem que si feu la inscripció prèvia i per algun motiu finalment no podreu participar a la cursa que ho comuniquéssiu amb antelació a l'organització per tal de poder assignar el dorsal a un altre corredor o corredora.
- Els participants han de ser majors de 16 anys.
- Els dorsals es podran recollir el dia de la cursa a partir de les 5 de la tarda a la Plaça.
- Es farà la sortida d'un corredor cada 30 segons.
- Premis: 3 primers homes i 3 primeres dones.
- Inscriure's, implica l'acceptació d'aquest reglament i la declaració d'estar preparat per fer la cursa i per tant l'inscrit és l'únic responsable del seu estat així com dels problemes mèdics que se'n puguin derivar.

Cartell 6a cursa vertical

Etiquetes:
Esports