26 d'abril de 2024

Manlleu aprova per unanimitat el PEC

Una de les integrants del grup de treball, Flori Martínez, va intervenir al Ple per explicar-ne el contingut

El Ter 26 de juliol de 2016 a les 13:45

L’Ajuntament de Manlleu va aprovar per unanimitat el Pla Educatiu de la Ciutat, el PEC. En el ple de juliol celebrat dimarts passat tots els grups hi van votar a favor, en un projecte en què hi han participat diferents grups de treball del sector des del gener, quan es va fer la presentació a la ciutadania d’aquest procés que pretén millorar l’educació a Manlleu des d’una perspectiva àmplia.


De fet, una de les integrants, Flori Martínez, va intervenir al Ple per explicar-ne el contingut. Explica que les propostes s’han marcat en quatre línies de treball: "L'àmbit escolar, el fora escola, la formació de persones adultes i la ciutat educa, que pretén treballar per la corresponsabilitat educativa amb tots els agents de la ciutat".


Tots els grups del consistori van elogiar la feina feta per part del grup de treball i dels resultats obtinguts. El PEC és un dels tres projectes participatius que s’han impulsat des de l’Ajuntament de Manlleu, juntament amb el FESManlleu i el POUM. A partir del setembre també es preveu començar a desenvolupar la dinamització del passeig del Ter.

Etiquetes:
Ràdio Manlleu