24 d'abril de 2024

El Manlleu retroba la victòria davant l'Espanyol B

el Manlleu té 23 punts i continua sent un equip a tenir en compte per ocupar posicions de play-off a final de temporada

El Ter 30 de novembre de 2008 a les 15:01
Foto d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha tancat la seva mala ratxa de tres derrotes consecutives amb una victòria al camp de l'Espanyol B per 1 gol a 2. El marcador ha tornat a recompensar el bon joc del Manlleu. Al minut 26 Geli ha marcat el primer gol visitant. Al minut 61 l'Espanyol B ha aconseguit l'empat, però Baruc al minut 83 ha marcat el gol de la victòria.

Els dos equips han jugat bé i han demostrat perquè estan a la zona alta de la classificació. Al minut 25 Francolí ha tret un córner i Geli des del segon pal ha rematat la pilota amb un cop de cap picat que ha acabat a l'interior de la porteria d'Isaac. L'Espanyol B ha reaccionat i ha fet més pressió a la porteria del Manlleu, però els de Francesc Cargol han mantingut la porteria a zero per anar al descans amb avantatge al marcador.

A la segona part l'Espanyol B ha sortit amb intenció de dominar el partit i al minut 61 Ivan Diaz ha marcat el gol de l'empat amb un xut des de la frontal de l'àrea petita. El Manlleu ha baixat el ritme després de l'empat, però tot i així ha continuat tenint opcions clares de gol. Al minut 73 l'Espanyol B ha perdut un jugador amb l'expulsió de Brachi per doble amonestació i el Manlleu ho ha aprofitat. Després d'una bona ocasió local, el Manlleu ha llançat
al minut 83 un contraatac molt potent que ha culminat amb una centrada de Planagumà que ha rematat Baruc al fons de la xarxa. L'Espanyol B ha intentat aconseguir l'empat però el Manlleu ha aguantat bé el resultat.

Amb aquesta victòria davant l'Espanyol B, el Manlleu suma 23 punts i manté la seva sisena posició i les possibilitats d'estar a la zona de play-off a final de temporada. L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu jugarà el seu proper partit al Camp Municipal d'Esports diumenge vinent, dia 7 de desembre, a dos quarts de cinc de la tarda, davant el Club Esportiu Mataró.

Resultats i classificació de Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports