26 d'abril de 2024

A la venda les entrades del concert del Quartet Mèlt a Manlleu

Els guanyadors de l'últim 'Oh Happy Day' de TV3 seran els protagonistes del concert de Festa Major

El Ter 26 de juliol de 2016 a les 13:49
Cartell de l'esdeveniment

Els Amics de la Música de Manlleu han anunciat que aquest dimarts, 26 de juliol, es posen a la venda les entrades pel concert de Festa Major, que aquest any el protagonitzarà el Quartet Mèlt. Els guanyadors de l’última edició del programa ‘Oh Happy Day’ de TV3 actuaran el dissabte, 13 d’agost, a les 10 de la nit als Jardins de Can Puget. Les entrades, que tenen un preu de 5 euros, ja es poden comprar de manera anticipada al Museu del Ter.

El Quartet Mèlt està format per Magalí Sare, Ariadna Olivé, Eloi Fort i Oriol Quintana, i és un grup vocal creat el 2012 i format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya.

El Quartet ha ofert concerts en diversos punts del territori català i en diferents festivals. Internacionalment, destaca la participació al Urban Youth Festival de cors de Suècia, i ha fet el concert inaugural del festival Cantagiovani de Salerno, Itàlia. A més a més, ha compartit escenari fent concerts conjunts amb diverses formacions musicals com el Cor de cambra Anton Bruckner, el Cor DaCapo de Tarragona o el Cor Diaula de Barcelona.

A més de concerts, ha impartit diverses masterclasses a cors juvenils, a més de fer de jurat en festivals.
El concert a Manlleu el duran a terme al 13 d’agost i, si encara en queden, les entrades també es podran adquirir el mateix dia, mitja hora abans de començar.

Etiquetes:
Cultura