27 d'abril de 2024

Manlleu es converteix en una de les seus importants del 32è Torneig BBVA de Bàsquet

Les instal·lacions manlleuenques acolliran partits de Lliga Eba i enfrontaments amb combinats americans

El Ter 27 de juliol de 2016 a les 11:56
Presentació del 32è Torneig BBVA de Bàsquet a Sant Julià de Vilatorta

El Pavelló Municipal de Manlleu es convertirà en un dels reclams del 32è Torneig BBVA de Bàsquet. Les instal·lacions municipals manlleuenques acolliran diversos partits de rellevància entre els dies que es disputi el torneig, 2,3 i 4 de setembre. Manlleu acollirà partits de lliga EBA i també es disputarà algun plat fort, amb algun equip americà, tot i que els equips encara estan per confirmar.  


El torneig de bàsquet més important d’Europa segueix creixent. El fet ho demostra que a més de Sant Julià de Vilatorta, 20 poblacions repartides entre Osona, La Garrotxa, La Selva i el Vallès Oriental, seran seus de partits. Entre elles Manlleu, que un any més es suma al torneig oferint el seves instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports per disputar alguns dels partits que componen el certamen.  


Enguany el torneig de pretemporada, que arriba a la 32a edició, presenta un total de 200 equips, masculins i femenins, federats i amateurs, des de pre-mini a veterans. En ell podem distingir 3 facetes: el bàsquet de base, el bàsquet d'elit i la vessant social. Una vessant social que l’alcalde de Sant Julià ha destacat amb dos àmbits, per una banda la predisposició els voluntaris que fan possible el torneig i per l’altre el compromís social amb la voluntat dels assistents. Per presenciar els partits d’elit no es cobrarà entrada, sinó que, com s'ha fet en els darrers dos anys, caldrà portar un aliment per a la recapta per Càritas/Banc dels Aliments.


Aquest fet també es traslladarà a Manlleu, on algun dels combinats americans es batrà a un combinat català i l’entrada serà l’aportació d’aliments.

Etiquetes:
Esports