25 d'abril de 2024

Victòria de l'AEC Manlleu en el primer partit de pretemporada

Dos gols de Manel Sala donen la victòria al Manlleu davant el Girona Juvenil

El Ter 28 de juliol de 2016 a les 12:45
Rai Roma/aecmanlleu.com

La pretemporada pel primer equip de l’AEC Manlleu va començar fa uns dies i aquet mateix dimecres al vespre va disputar el primer partit. Un partit intranscendent però de vital importància per preparar l’enfrontament de Copa Catalunya davant el Barça B. El conjunt de Miquel Muñoz es va imposar al Juvenil del Girona per 0 gols a 2 amb gols de Manel Sala.


Primer partit de pretemporada, on Miquel Muñoz va fer diversos canvis durant el matx per tal de que tots els jugadors tinguessin una primer contacte conjunt. Es van poder veure les cares noves dels nous fitxatges, i també van aparèixer jugadors del Juvenil i del filial com Cristian Martínez. El tècnic manlleuenc, Miquel Muñoz, va elogiar als jugadors sobretot a la bona adaptació de les noves incorporacions.


La primera part els manlleuencs van fer un aprtit molt defensiu aguantant les envestides del Girona que poc a poc anava guanyant terreny. Però la solvència manlleuenca feia que les ocasions acabessin en res.


A la segona meitat, l’entrada de Manel Sala va portar molt perill a la porteria local. El domini del Manlleu anava en augment sobretot passar l’equador de la segona meitat. Era el mateix Sala qui donaria la victòria als manlleuencs. Primer amb un gol de classe controlant amb el pit i a la mitja volta, de voleia, sentenciava. El segon de nou va tenir dos detalls de qualitat del davanter del Manlleu, passada de Jandro a l’esquena de la defensa que Sala controla i amb un toc subtil supera el porter gironí per sobre. Segons Miquel Muñoz, ha estat un partit tal i com s’esperava i que el plantejament del partit ha anat com esperava.


Un partit que ha servit per preparar el partit de dissabte davant el Barça B. Partit oficial i que el Manlleu esperar treure’n una nova victòria.

Etiquetes:
Esports