24 d'abril de 2024

La línia de tren R3 baixa la freqüència durant l'agost

Rodalies anuncia un canvi en els horaris que afectaran l'últim mes d'estiu

El Ter 28 de juliol de 2016 a les 13:37
Un comboi de Rodalies Renfe, aturat. Foto: Arxiu

La línia de tren R3 de Rodalies que passa per Manlleu canvia els horaris durant l’agost. A partir de la setmana que ve passaran menys freqüència de combois. Renfe ho justifica pel descens de la demanda durant aquesta època de l’any.


Com ja va fer l’estiu passat, la companyia disminueix la quantitat de trens de la línia que enllaça Puigcerdà i L’Hospitalet de Llobregat. De fet, les úniques línies que mantenen les freqüències habituals són les de la costa i als serveis regionals.


D’altra banda, Renfe també ha anunciat oferta de productes especials d’oci per desplaçar-se fins a parcs aquàtics, platges o parcs temàtics. Les úniques línies que augmentaran la mobilitat seran l’R2 sud, l’R1 i l’RG1 en caps de setmana i festius.


Les altres línies que rebaixaran la seva freqüència, a banda de l’R3, seran l’R2 nord (Barcelona-Maçanet per Granollers Centre) i l’R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa per Martorell).


Per a més informació, la companyia recomana als clients que s’adrecin als telèfons 900 41 00 41 i 902 320 320, o als web rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com.

Etiquetes:
Societat