26 d'abril de 2024

Instaosona i Fes-te Jove proposen un concurs a Instagram

L'autor de la millor foto de les celebracions s'endurà un sopar per dues persones al Manlleuet

El Ter 28 de juliol de 2016 a les 13:40
Cartell promocional del concurs

La comunitat d’amics d’Instagram a la comarca, InstaOsona, i la Fes-te Jove de Manlleu impulsen, per tercer any, un concurs coincidint amb la Fes-te Jove. Les imatges que es pengin a Instagram entre el 5 i el 17 d’agost sobre les activitats de la festa optaran al premi de la millor fotografia.


Per participar al concurs, cal etiquetar les fotos amb els hashtags #festejove16 i #instaosona, i cal seguir els perfils @festejove i @instaosona a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui.


Un cop es tanqui el concurs, el dia 17 d’agost, el jurat format pels gestors d’InstaOsona i Fes-te Jove Manlleu, decidirà el guanyador. Es valorarà que les imatges reflecteixin l’essència de la Fes-te Jove i també es tindrà en compte l’originalitat. El guanyador s’emportarà un àpat per a dues persones al restaurant Manlleuet.


L’any passat es van presentar més de 200 imatges a concurs i el guanyador va ser Bernat Pla. Amb més de 5.100 seguidors a Instagram i amb 54.000 fotos etiquetades amb el hashtag #instaosona, InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca.

Etiquetes:
Societat