27 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu es veu les cares amb el Barça B

Priemr partit oficial de la temporada pel conjunt de Miquel Muñoz

El Ter 29 de juliol de 2016 a les 13:42
Foto d'arxiu

Amb només una setmana de pretemporada l’AEC Manlleu ja disputa aquest diumenge a les 7 de la tarda el primer partit oficial. El conjunt de Miquel Muñoz rep, al Municipal, el Barça B en partit de Copa Catalunya. Els manlleuencs volen començar amb bon peu la competició mirant de sumar la primera victòria oficial de la temporada.


El conjunt de Miquel Muñoz arriba motivat després de les bones sensacions davant el partit amb el Juvenil del Girona. Les noves incorporacions s’han adaptat bé al conjunt del grup i Muñoz està satisfet amb el treball de l’equip. El tècnic manlleuenc reconeix que serà un partit difícil on la sort tindrà un paper essencial, ja que el Barça B, tampoc està al seu màxim esplendor ja que hi ha molts jugadors fent la pretemporada amb el primer equip.


Muñoz sap que no serà un partit com el del Girona, sinó que l’intensitat anirà en augment i el Barça posarà les coses difícils al Manlleu. El tècnic manlleuenc, també espera recuperar alguns efectius importants, com Canal que no va jugar davant el Girona per molèsties. La pretemporada passada el dos conjunts també es van veure les cares al municipal, en un partit on els dos conjunts anaven més rodats i on el Manlleu va saber plantar cara al filial blaugrana. El partit va acabar amb victòria culé per la mínima gràcies a un gol de Dongou.


Cal dir que el partit es podrà seguir en directe per Esport3 uns intents abans del xiulet inicial.

Etiquetes:
Esports