26 d'abril de 2024

L'ANC Manlleu posa a la venda tiquets de bus per la mobilització de la Diada

L'Assemblea proposa una mobilització simultània a cinc llocs del país

El Ter 29 de juliol de 2016 a les 14:01
Una estelada onejant. Foto. Arxiu

L’ANC Manlleu ha anunciat que es començaran a vendre els tiquets d’autocar per desplaçar-se a la mobilització de la Diada a partir del dilluns, 8 d’agost. Aquest any, l’Assemblea Nacional proposa per l’11 de setembre fins a cinc concentracions simultànies a diferents punts del territori per reclamar el pas definitiu per assolir la independència.


Els cinc llocs que es mobilitzaran de manera simultània l’11-S seran Salt, que vol representar la solidaritat i la diversitat; Berga, la cultura; Tarragona, el progrés econòmic; Lleida, l’equilibri territorial, i Barcelona, les llibertats. Com cada any, l’ANC dóna llibertat perquè tothom s’apunti al punt on vulgui, tot i que a la gent de Manlleu se’ls recomana anar a Berga.


Els tiquets pels autobusos es posaran a la venda, a partir del 8 d’agost, cada dilluns de 10 a 12h i dimecres i divendres de 18 a 20h a l'entrada de Can Puget (plaça Dalt Vila, 1), i tindran un preu de 10 euros.


A nivell d’Osona, també se’n començaran a vendre a Vic, Centelles, Aiguafreda, Sant Martí de Centelles i Tona, tot i que des de l’ANC Osona s’avança que se’n vendran a gairebé tots els pobles i ciutats de la comarca.

Etiquetes:
Política Municipal