24 d'abril de 2024

L'alcalde de Sant Pere clou la primera Trobada de Càrrec Electes pel Dret a Decidir

Fins ara, més de mil càrrecs electes s’han adherit al manifest, que vol arribar a una consulta per a l'autodeterminació

El Ter 1 de desembre de 2008 a les 13:29
Una imatge de l'acte
Més de 200 persones van assistir aquest diumenge a Barcelona a la primera Trobada de Càrrecs Electes pel Dret a Decidir, una plataforma d’alcaldes i regidors que treballa en l’horitzó d’una consulta popular per a l’autodeterminació.

L’acte el va tancar l’alcalde de Sant Pere de Torelló i un dels impulsors de la iniciativa, Jordi Fàbrega (EPM). Segons fonts del partit, Fàbrega va assegurar que “en un context com l’actual és més important que mai que el municipalisme vagi unit, i no pot deixar de banda el seu compromís pel nostre futur nacional”. L'alcalde de Sant Pere també va destacar que la plataforma acull càrrecs electes d’un ampli espectre polític i que “en aquest objectiu hem de treballar per sobre de les sigles”.

Fins ara, més de 1.000 càrrecs electes s’han adherit al manifest. La idea és estructurar el moviment com a associació i impulsar acords plenaris que recolzin una consulta popular per a l’autodeterminació.

D'Osona va haver-hi representació de CiU, ERC i ICV-EPM. És el cas del diputat Josep M. Freixanet o els regidors Jordi Casals i Joan López (ERC), l'alcalde de Sant Boi de Lluçanès, Josep M. Masramon (CiU) i els regidors de l'EPM Pep Vilar, Xavier Bardolet i Dolors Rustarazo, de Sant Pere, i Jaume Vilella, de Sant Julià.
Etiquetes:
Política Municipal