26 d'abril de 2024

Les Festes de Gràcia ja escalfen motors

Els actes es portaran a terme del 17 al 21 d'agost

El Ter 10 d'agost de 2016 a les 09:17
La Palma Jazz Band, actuant a Gràcia l'any passat

Un cop més arriben les Festes del barri de Gràcia de Manlleu que aquest any celebra la seva 42a edició. Del 17 al 21 d’agost, just al finalitzar la Festa Major, es podrà gaudir d’una de les festes més emblemàtiques i populars de Manlleu.


Es podran gaudir d’actes que es van repetint any rere any i també hi hauran novetats.


La tradicional Palma Jazz Band, la cursa popular o el torneig d’escacs seguiran omplin de gent la plaça de Gràcia, que dijous haurà viscut el pregó. La caminada popular, el cinema a la fresca o el campionat de botifarra tampoc fallaran i segueixen estant en cartell per aquesta 42a edició de les festes. El barri de Gràcia reivindica també que va ser el primer en iniciar unes festes i el seu esperit manlleuenc. Tot i els recursos econòmics disponibles per organitzar tantes i diverses activitats per aquests dies, l’objectiu és apropar el màxim de nombre de gent possible a Gràcia per, entre tots, gaudir d’unes de les festes més populars i tradicionals de la ciutat.


Entre totes les activitats i actes de les Festes destaquen les olimpíades, un acte consolidat i que representa perfectament l’esperit Gràcia. Aquest any les proves de les olimpíades es celebraran a la plaça del barri i als carrers del voltant, i hi podran participar tots els nens i nenes de fins a 14 anys, repartits en diferents categories per edats. Les inscripcions es podran fer fins a una hora abans de començar la competició al bar de les Festes. 


 

Etiquetes:
Societat