25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu tanca la pretemporada i es prepara per la lliga

El tècnic es mostra satisfet per la pretemporada realitzada per l'equip

El Ter 16 d'agost de 2016 a les 13:23
Manel Sala, golejador en la pretemporada

L’AEC Manlleu deixa enrere els partits de pretemporada, que s’han acabat amb un balanç de dues victòries, dos empats i dues derrotes.


Ara, es centren en el campionat de Tercera Divisió, on debutaran aquest proper diumenge 21 d’agost al camp del Castelldefels a les sis de la tarda, en un partit que serà retransmès per les televisions locals. Durant aquestes cinc setmanes de preparació, el nou cos tècnic, els nous futbolistes i els jugadors que segueixen de temporades anteriors s’han anat ajustant com a equip i aprenent els nous conceptes tècnics i tàctics que vol imposar l’entrenador.


Ara ja és l’hora de la veritat i el Manlleu prepara el duel a Castelldefels. Serà un partit complicat, el primer de lliga i a camp contrari davant un rival que acaba d’ascendir de categoria. Durant la pretemporada, el Manlleu va guanyar al camp del Girona B, 0 a 2 i el passat dissabte, a Camprodon, en un resultat idèntic.


Jugadors que han arribat nous com Charly, Jandro, Miki Poveda, Trulls o Fredi han deixat bones sensacions, juntament amb altres que segueixen com Manel Sala i Òscar Uroz, que han acabat com a màxims golejadors de l’equip aquest estiu.


L’equip té per endavant uns dies intensos per preparar correctament el partit a Castelldefels que servirà també per donar el tret de sortida a les retransmissions de futbol a càrrec, un any més, de l’incombustible Dionís Crusellas.


 


 


 


 

Etiquetes:
Esports